PROJECT F leert je vloggen!

Ben je tussen tussen 10-14 jaar en volg jij allerlei vloggers, challenges en tutorials? En wil je daar graag zelf mee aan de slag? Op vrijdag 8 maart kun je bij Factorium meedoen aan Project F. Je kunt je t/m 24 februari aanmelden voor deze workshop. VOL, inschrijven is niet meer mogelijk!

Je leert bij Project F hoe je zélf allerlei typetjes neer kunt zetten en hoe je hele vette vlogs kunt maken! Wie weet schuilt er een nieuwe Enzo Knol of Monica Geuze in jou!

 

Wat heb je nodig: je mobieltje met selfiestand of een camera als je geen mobiel hebt. Neem ook je oplader mee. Heb je een selfiestick of tripod? Dat is ook handig!

Het beeldmateriaal dat op die dag gemaakt wordt, wordt online geplaatst. Dit is onderdeel van de workshop.  

 

 

 

  

Praktische informatie

 

Locatie:  Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a Tilburg

Datum en tijd: vrijdag 8 maart van 10.00 – 15.30 kosten €12,50.  Je neemt zelf een lunchpakketje mee, wij zorgen voor iets lekkers en wat te drinken. VOL, inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Bij afwezigheid is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk, tenzij wij minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte worden gesteld. 

 

De workshop is onderdeel van de Zin-in-alles-dagen, een vakantie activiteit van Factorium voor kinderen en jongeren. Deze naam staat ook op het inschrijformulier. 


 

meer informatie print