Help, een musical!

 

 

Is bij u de schoolmusical één van de hoogtepunten van het jaar? Wilt u er alles aan doen om een geslaagde voorstelling neer te zetten?  Doe dan een beroep op één of meer vakdocenten muziek en/of dans en/of drama van Factorium Podiumkunsten. Zij helpen u graag bij het instuderen van de liedjes, de voordracht en de dans.  

 

Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om de uitvoering van de musical plaats te laten vinden in de Factoriumzaal. Wij zturen u vrijblijvend een prijsopgave.

musical gr8

In vijf lessen van 1,5 uur krijgen groep 8 en hun leerkracht handvatten aangereikt om zelf een eigen eindvoorstelling te schrijven. Daarnaast kunnen ze, indien gewenst, bij Factorium lessen inkopen om in de repetitieperiode daadwerkelijke ondersteuning te krijgen in de klas.

 

In dit traject wordt uitgegaan van de kwaliteiten die binnen de groep aanwezig zijn. Zo kunnen de liedjes begeleid worden door een groepje kinderen, dat een muziekinstrument bespeelt. De teksten kunnen geschreven worden door de meer taalvaardige leerlingen, creatievelingen buigen zich over decor, attributen en kostuums enz.

Het resultaat is een geheel eigen productie die staat als een huis en klinkt als een klok!

 

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met de STICHTING MUSICALLFOUNDATION TILBURG

doelgroep groep 8
datum in overleg
lesduur 5 lessen van 1, 5 uur
lesplaats eigen school
kosten n.t.b.

 

meer informatie print