De grote improvisatieshow

Een workshop improviseren

 

Vandaag gaat de eerste live-uitzending van Praten met Paul de lucht in. De hele studio is in rep en roer. De presentator, de visagistes, de geluidsmensen, de productieleiding, de stilisten, de decorontwerpers, de gasten en de optredende artiest rennen allemaal door elkaar heen om op tijd in de startblokken te staan. EN ER MAG NIETS MIS GAAN!!!

Dat deze live-uitzending de geschiedenis zal ingaan als de meest rampzalige televisieuitzending ooit, weet dan nog niemand...

 

Met dit gegeven en met deze (en andere personages) gaan we improviseren binnen heldere kaders. Zet drie personages bij elkaar en gooi er vanuit het publiek een probleem in. Wat gebeurt er dan? Er zijn ruzies, ongelukjes, de stroom valt uit, cameramensen vallen flauw, gasten lopen weg en ga zo maar door. Zo improviseren we een rampzalige tv-uitzending aan elkaar... Lekker!

doelgroep alle klassen vmbo / havo / vwo / mbo. Groepsgrootte: halve klas, of in overleg
datum in overleg
lesduur 1 uur of in overleg
lesplaats eigen school of Factorium
tarief Bij afname van meerdere workshops van 1 uur op dezelfde dag: € 60, -- per workshop. Bij afname van één workshop van 1 uur: € 90, -- . Prijzen zijn excl. 5% eigen bijdrage CJP bij betaling via weborder.

 

meer informatie print