Beleef jouw studententijd bij Factorium!

5 augustus 2024
Beleef jouw studententijd bij Factorium!
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Theaterhuis, Urbanhouse

Studenten opgelet! Ben jij een muziekliefhebber, theaterfan, dansfanaat of musicalenthousiast? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Vanaf eind augustus starten we bij Factorium weer met een breed scala aan muziek-, theater-, dans- en musicalcursussen. Speciaal voor studenten bieden we binnen elk cursushuis aantrekkelijke programma's en cursussen.

Maar dat is nog niet alles! Factorium is één van dé unieke plekken in Tilburg, waar meer dan honderd evenementen per jaar plaatsvinden. Onze unieke pand gelegen in het hart van Tilburg is perfect voor een avondje uit met vele voorstellingen en concerten. Neem bijvoorbeeld onze hiphop- en jamshowcase 'Social Grooves', of geniet van de meeslepende theatervoorstellingen gepresenteerd door onze getalenteerde studentententheatergroepen. Op zoek naar een meer underground en dedicated vibe voor elektronische muziek? In 'Studio Six' is het te doen voor onze hiphop en elektronische muziekliefhebbers. Genoeg avondjes genieten van elkaars geproduceerde nummers en songs.

Wil jij ontdekken wat Factorium jou als student verder allemaal te bieden heeft? Abboneer dan op onze nieuwsbrief, houd onze social media in de gaten en blijf in onze agenda spieken op onze website.

FACTORIUM AGENDA

FACTORIUM NIEUWSBRIEF

FACTORIUM INSTAGRAM

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief