Dit is er te doen in maart!

29 februari 2024
Dit is er te doen in maart!
Foto: Jostijn Ligtvoet

Ook in maart is er voor jong en oud weer vanalles te beleven bij Factorium! Nieuwsgierig naar al deze activiteiten? Lees snel verder!

Agenda
De maand start wederom met een nieuwe editie van Social Grooves, een showcase van rappers, producers, DJ's en beatmakers in onze foyer. Gratis toegankelijk voor iedereen! Op 10 maart keert de Factorium Special: Home weer terug, een dag vol workshops waardoor deelnemers middels muziek, dans en geschreven woord onder kunnen dompelen in een andere cultuur. Toegangsprijs bedraag €10,-, toegang is gratis met de Kunstenkaart.

Op 13 maart barst de muzikale strijd los bij Factorium tussen verschillende middelbare scholen tijdens de Alegria School Battle. Entreeprijs bedraagt €5,-. Daarnaast kun je wederom aansluiten bij het masterclass programma 'IN-CLUE' op 17 maart. Met in deze editie als gastdocenten: Senna Amaris en Lola Beckers! Dezelfde dag is het meest gemoedelijke feestje van Factorium te beleven: POPCORN - Het Festival. et festival leer je anderen kennen, zie je toffe voorstellingen (zoals een try-out van Andere Koek), kun je gezellig meedoen aan diverse workshops en bouwen we een feestje met een live DJ. Scoor snel jouw ticket voor slechts €5,-.

Ook zetten we graag nog de volgende presentaties van onze cursisten in het zonnetje:

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief