Factorium zet zich in voor de Nachtcultuur in Tilburg

29 augustus 2024
Factorium zet zich in voor de Nachtcultuur in Tilburg
Categorie: Factorium, Muziekhuis, Onderwijs

Tilburg – Factorium zet zich in voor het beter vormgeven van de Nachtcultuur in Tilburg. Vanuit het initiatief van meerdere slotfiguren en partijen uit het Tilburgse nachtleven, wordt daarom op 2 oktober een symposium georganiseerd bij Club Smederij. Iedereen is vanaf 20:00 welkom!

Het symposium dient als platform voor ondernemers, inwoners, studenten en andere betrokkenen om samen na te denken over de toekomst van het nachtleven in Tilburg. Deelnemende partijen onderstrepen het belang van een bruisende en diverse nachtcultuur en zien hierin een belangrijke rol weggelegd voor alle betrokkenen in de stad.

Factorium biedt met onder andere Social Grooves en StudioSix een thuis aan talenten op het gebied van hip-hop en elektronische muziek. Het is voor hen echter belangrijk dat er verschillende podia zijn waarop zij zich kunnen doorontwikkelen. Een rijk en bruisend cultureel nachtleven is daarom cruciaal.

Het programma van het symposium wordt binnenkort bekendgemaakt, maar Factorium benadrukt nu al het belang van brede participatie. Het biedt een unieke gelegenheid voor een open dialoog over thema’s zoals veiligheid, inclusiviteit en de creatieve invulling van het nachtleven in Tilburg.

Lijkt jou dit interessant en wil jij jouw visie delen over de nachtcultuur in Tilburg? Stuur dan een mail via de onderstaande link. Samen zetten we een belangrijke stap in het bevorderen van een nachtleven dat zowel aantrekkelijk als veilig is voor alle inwoners van Tilburg.

Stuur een mail en meld je aan!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief