Jan Hovens te gast bij ‘Pauls Social Club’ van Paul de Leeuw

30 augustus 2024
Jan Hovens te gast bij ‘Pauls Social Club’ van Paul de Leeuw
Foto gemaakt door Jostijn Ligtvoet. Dit is Jan tijdens één van onze popcorn events.
Categorie: Factorium, Specialfactory

Jan Hovens is een deelnemer van het traject 'Popcorn' van Factorium. Op 7 september zal hij te gast zijn in het nieuwe tv-programma ‘Pauls Social Club’ van Paul de Leeuw. Het programma wordt op 7 september om 19.05 op ‘NPO 1’ uitgezonden en dient als platform voor mensen met en zonder beperking om samen de week door te nemen en hun perspectieven te delen.

Bij Factorium hebben we inclusiviteit en het ontwikkelen van talent op het gebied van muziek, theater en dans hoog in  het vaandel zitten. Jan Hovens ontwikkelt zijn artistieke visie binnen het traject 'Popcorn' van Factorium, een traject dat zich richt op het laten groeien van kunstzinnige talenten van mensen met een verstandelijke beperking. Jan heeft via het popocorn traject en onze muziekcursussen zich weten te ontwikkelen als hiphop artiest en woordkunstenaar. Dat hij op bezoek mag komen bij het nieuwe TV programma van Paul de Leeuw is natuurlijk groot nieuws!

Pauls Social Club, voorheen bekend als Knoop & De Leeuw, keert terug met een vernieuwd format waarin inclusie centraal staat. Paul de Leeuw, die het programma presenteert, heeft aangegeven dat hij het bijzonder vindt om opnieuw met deze doelgroep samen te werken. “Ik vind het heel speciaal om weer met deze doelgroep aan het werk te gaan, te horen wat zij belangrijk vinden, samen een feestje te bouwen in de social club,” aldus De Leeuw. Het programma wordt opgenomen in de studio van het populaire programma Eva van Eva Jinek en zal acht afleveringen omvatten.

Voor Jan is dit natuurlijk ook een unieke kans om zijn talent aan een breder publiek te tonen. We wensen hem dan ook heel veel plezier en succes!

Meer info over ‘Pauls Social Club’ vind je hier!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief