Ontdek het nieuwste zangaanbod bij Factorium

2 oktober 2024
Ontdek het nieuwste zangaanbod bij Factorium
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Op zoek naar zangles in Tilburg? Zangles bij Factorium helpt je jouw stem volledig te ontdekken en ontwikkelen. Of je nu beginner bent of gevorderd, met professionele begeleiding leer je techniek en expressie. Ervaar het plezier van zingen en groei als zanger in een inspirerende omgeving. We nemen je graag mee in ons (nieuwste) zangaanbod.

Factorium Kinderkoor, 6-12 jaar (NIEUW!)
Een koor voor kids die het leuk vinden om samen popnummers te zingen. Elke week wordt gewerkt aan een leuk programma waarin cursisten leren over meerstemmig zingen, zangtechniek, beweging en spel. 

Ontdek het Factorium Kinderkoor

Bach, Brel en the Beatles, 19-99 jaar (NIEUW!)
Dé manier om eens per week op een laagdrempelige manier pop en lichte muziek te zingen. Samen met andere volwassenen en onder leiding van een ervaren zangdocent leer je over samenzang. Deelname mag zonder enige voorkennis van muziek of noten!

ONTDEK BACH, BREL EN THE BEATLES

Cantasì, 18-99 jaar
Zingen in het Italiaans is een vak apart, en hier leren we jou maar al te graag over! De workshop Cantasì bestaat uit één les over perfecte uitspraak en één les waarin je aan de slag gaat met jouw favoriete Italiaanse muziek. Voor iedereen toegankelijk, ook zonder kennis van de taal!

ONTDEK CANTASÌ

Factorium Tienerkoor, 11-18 jaar
Voor tieners heeft Factorium een koor opgericht waarin zij samen de sterren van de hemel kunnen zingen. Daarnaast gaan de cursisten aan de slag met presentatie en tekstinterpretatie. Dit alles komt samen in diverse kleinere en grotere opterdens die het koor jaarrond verzorgd. 

ONTDEK HET FACTORIUM TIENERKOOR

Kooracademie Tilburg, 18-99 jaar
Leer samen te zingen onder deskundige begeleiding van onze docenten. Zo leer je stap voor stap muzieklezen in combinatie met je stemgebruik. Al na 10 lessen kun je presenteren! 

ONTDEK KOORACADEMIE TILBURG

Vocal Group, 17-99 jaar
Zingen in een groep brengt een hoop plezier met zich mee en daagt men uit tot het gebruiken van andere technieken. Deze groep, voor zowel beginners al voor gevorderde zangers, halen zo nóg meer uit hun stem en leren improviseren tijdens het instuderen van uplifting popmuziek.

ONTDEK VOCAL GROUP


Zang- & Theaterensemble Uit Volle Borst, 18-99 jaar

Dé plek in Tilburg waarin samenzang en theaterspel gecombineerd wordt. Werk aan je stem, leer over samenzang en liedinterpretatie en presentatie en geniet voor de samenzang met andere volwassenen! Zeg jij uit volle borst 'ja' tegen deze gezellig groep zangliefhebbers?

ONTDEK UIT VOLLE BORST


Ontdek het complete zangaanbod

 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief