Switch2move organiseert Internationale Dag van de Ouderen in de LocHal!

18 september 2024
Switch2move organiseert Internationale Dag van de Ouderen in de LocHal!
Categorie: Factorium

Op 1 oktober, tijdens de Internationale Dag van de Ouderen, organiseert Switch2move een speciaal evenement in de LocHal, Tilburg. Met dans en muziek helpt Switch2move ouderen mensen, vooral met beperkingen zoals Parkinson, Dementie en MS, om hun fysieke, mentale en sociale welzijn te verbeteren.

Wij als Factorium vinden het belangrijk hieraan bij te dragen en daarnaast zijn we al een tijdje een partners van Seats 2 Meet. Tijdens deze dag wordt er een open les gegeven door onze eigen projectcoördinator en choreograaf van de specialfactory, 'Meta de Zeeuw'. Zij zal samen met het hoofd van Switch2move, die tevens balletmeester en dansexpert is, een open dansles gaan geven voor ouderen. Maak kennis met 'Andrew Greenwood'!


De programma's zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en tonen ook positieve effecten voor mantelzorgers, zoals minder stress en meer verbinding. Het evenement benadrukt het belang van ouder worden en actief blijven in de samenleving. Voor het hele programma en meer informatie, klik je op de onderstaande link!

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Kom en ervaar hoe beweging een verschil kan maken!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief