Tip bij de buren! Festival deVloerOp Danspunt verplaatst naar september

8 juni 2023
Tip bij de buren! Festival deVloerOp Danspunt verplaatst naar september

Wegens succes wordt het festival deVloerOp van organisatie deDansPunt. opnieuw georganiseerd op zondag 17 September in De Muzentuin in Tilburg. Een dag vol dans in de openlucht met gezellige zitjes en foodtrucks.
 
deDansPunt. heeft als koepelorganisatie voor de amateurdans de opdracht de amateurdans een podium te bieden. Ook zijn ze de verbinder van amateurdans in Brabant en werkt daarin zoveel mogelijk samen met partners.
 
Festival deVloerOp
Een dag van kijken en doen op 3 dansvloeren! Een dansvloer waar presentaties en demonstraties te zien zijn.
Een dansvloer met een divers palet aan dans voor alle leeftijden, stijlen en niveaus. Van salsa tot moderne dans, van stijldans tot hiphop, alles is mogelijk!
Een dansvloer waar we improviseren, waar we in stilte onze eigen dans dansen, waar we freestylen, maar bovenal een feestje bouwen.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar organiseert Factorium Cutuurmakers een speciaal ochtendprogramma dat uitmondt in de opening van het hele programma.
 
Voor wie
Voor alle dansliefhebbers die zin hebben in een dansfeestje. Deelname open podium is voor iedereen die met dans iets wil presenteren.

Meedoen
Heb je een of meerdere dansgroepen die je op het podium wil laten dansen of heb je een toffe workshop die je wilt presenteren? Mail dan naar activiteiten@dedanspunt.nl o.v.v. deelname deVloerOp of klik op de knop hieronder. Heb je geen dansgroep of workshop aan te bieden? Dan ben je van harte welkom om van dans te genieten, er is genoeg te beleven!

MEER INFORMATIE

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief