Cefas Hoofs

8 augustus 2024
Cefas Hoofs
Categorie: Factorium, Theaterhuis

Dertig jaar geleden is de theatercarrière van Cefas begonnen. Het is altijd improvisatie theater geweest. Nu deelt hij dertig jaar theaterervaring met iedereen die geïnteresseerd is in zijn passie voor deze mooie maar kwetsbare vorm van theater.

"Al vroeg was het duidelijk dat ik geen vormpje was dat paste in het vormenstoofje dat het onderwijs heette. Na een kortstondige carrière als bloemist vond ik mijn roeping tijdens de cursus van Sjoerd Schwibettus bij De Muze Centrum voor theatereducatie. 

Sindsdien was alles theater wat de klok sloeg. Als zzp-er speelde en presenteerde ik voor themaparken, theaterbureaus, evenementenbureaus en themarestaurants festivals etc. Ik heb het haastige leven van de entertainer achter me gelaten om les te gaan geven. Factorium is dé plek om mijn kennis en passie voor improvisatietheater te delen. Er gaan structuren en logica schuil achter deze ogenschijnlijk voor-de-vuist-weg type theater. Ik wil spelers overtuigen dat improvisatietheater niet weg gelegd is voor een soort speler maar voor iedereen".

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief