Grace van Wingerden-van Gilst

5 september 2024
Grace van Wingerden-van Gilst
Categorie: Danshuis, Factorium

"In juli 2015 studeerde ik af als allround dansdocent, met hoofdvak Moderne Dans, aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg. Ik ben zelf begonnen met dansen op mijn vierde en geef al sinds 2011 dansles aan verschillende leeftijdsgroepen.

Tijdens mijn studie heb ik me breed ontwikkeld, waardoor ik veel ervaring heb met verschillende dansstijlen, niveaus en leeftijden, maar mijn hart ligt bij het lesgeven aan kinderen.

In mijn lessen voor de allerkleinsten staat de dansante ontwikkeling centraal en breng ik op speelse wijze de kennis aan de kinderen over. Naarmate de dansers ouder worden, pas ik in de lessen meer danstechnieken toe. Ik vind het heel belangrijk om het niveau van mijn lesstof aan te passen op het niveau van de groep, zodat deze haalbaar maar ook uitdagend blijft. Zo creëer ik in de les een veilige en vertrouwelijke sfeer, waarin veel geleerd kan worden en plezier voorop staat.

Factorium was op zoek naar een nieuwe dansdocent voor het jonge kind en aangezien ik daar veel affiniteit mee heb, besloot ik te solliciteren. Ik verzorg de lessen Dreumes Dansavontuur en Peuter Dansavontuur."

Ontdek het dansaanbod voor 0-6 jaar

 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief